ONTDEK DIT NIEUWBOUWPROJECT

Maak hier uw afspraak. Veilig op kantoor of praktisch online.

VEGA Het staat in de sterren geschreven

... dat u uw oog laat vallen op ons nieuwste project in Antwerpen.
De hedendaagse architectuur nodigt uit en oogt stijlvol en licht.

Vega, zoals de naam al doet vermoeden, is de helderste ster, ster onder de sterren en dus de ster der nieuwbouwprojecten, met lichte, ruime en mooie 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen en penthouses.

Vega straalt in een nieuwbouwwijk aan een nieuw aangelegd park en een zeilmeer met openbaar vervoer, winkels en supermarkt op wandelafstand en dit allemaal binnen een straal van honderd meter.

Thuiskomen in licht en lucht, groen en water, Vega is écht vakantie! Met vier sterren!

**** vakantie thuis

U komt thuis na een drukke dag in uw héérlijke appartement waar rust en ruimte u overvallen. Onthaasten in gemakkelijke kledij met een boek en een aperitief op uw terras met de laatste zonnestralen! Of nog even met de voeten in het zand aan de strandbar naast het Galgenweel, waar de kleinste Antwerpenaren al hun zeilkunsten tonen en u met een glaasje rosé geniet! U kan ook héérlijk uitwaaien, wandelen of zelfs joggen langs het water en in het park. Thuiskomen naar park en water, dat is pas vakantie! Met 4 sterren!

Hemels, licht en luchtig

De architectuur van Vega brengt licht en ruimte. Ruime open terrassen waar u zomers geniet van groen en water, heeft uw interieur enkel nog een 'finishing touch' nodig. Houdt u van strak hedendaags of net iets klassieker, uw appartement heeft zowiezo stijl en biedt comfort! Bovendien zorgen onze interieurarchitectes met u dat u de juiste duurzame en esthetische keuzes maakt! Aperitieven of dineren met vrienden, dat kan zonder veel poespas met de supermarkt om de hoek! Hemels genieten, toch!

Antwerpen alleen als je zin hebt

Met een juweel van een appartement in een groene omgeving zou je bijna vergeten dat er iets anders bestaat! Maar het kan in een oogopslag, de tram op en binnen 5 minuten de drukte en het stadsleven opsnuiven! Of het nu gaat om een lange shoppingnamiddag, een simpele koffie of een romantisch dineertje gaat, citytrippen in Antwerpen kan er elke dag bij. Een uurtje vrij of een snelle boodschap, Antwerpen ligt letterlijk aan je voeten!

Ontdek Vega

Het staat in de sterren geschreven dat u uw oog laat vallen op ons nieuwste project in Antwerpen. De hedendaagse architectuur nodigt uit en oogt stijlvol en licht.

Lees meer

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?